diumenge, 3 de juliol del 2011

Més sobre l'homenatge blocaire a Enric Valor

Logo gentilesa de Josep Porcar
Ja feia molts dies que no s'organitzava cap homenatge blogaire des de la catosfera.

Enguany, el 22 d'agost, fa cent anys del naixement d'Enric Valor (Castalla, l'Alcoià, 22 d'agost de 1911 - València, 13 de gener del 2000), gramàtic i escriptor valencià, a qui, entre d'altres, devem un grapat de treballs gramaticals i lexicogràfics i un bon repertori de rondalles valencianes.

La crida aquest cop parteix d'un nombrós grup de persones interessades en Valor i es vehicula a través de l'espai del col·lectiu d'ensenyants del País Valencià Un Entre Tants.

Allà hi trobareu les poques normes (com sempre) per participar i informació per conèixer el personatge i les diferents facetes que va abastar la seva activitat cultural i pública. Josep Porcar ens ha facilitat una ben variada gama de logos per a l'esdeveniment, que podeu penjar en les barres laterals del vostre blog per fer-ne difusió.

En resum: us demanem que el dia 22 d'agost a primera hora pengeu als vostres blogs un escrit sobre la figura d'Enric Valor i que etiqueteu l'entrada amb 100anysdevalor, perquè després sigui molt més fàcil de trobar-ho.

Tingueu previsió de deixar l'apunt programat, perquè ens agafa en ple mes d'agost!


A Twitter #100anysdevalor i a Facebbok

1 comentari:

zel ha dit...

No sé on, però em vaig apuntar, ara es tracta que el conegui un xic més, el llegiré, paraula!