Col·laboracions

LA REDACCIÓEL COR DEL BLOC és un bloc que funciona com una revista de notícies de la comunitat blocaire, que s'estén per tot l'àmbit territorial i lingüístic de la llengua catalana, sigui quina sigui la llengua d'expressió.

Donat que a vegades resulta molt difícil fer arribar les notícies, convocatòries, presentacions de llibres i d'altres activitats dels administradors dels blocs, aquesta revista vol servir com a eina de contacte.

Si vols col·laborar en el bloc o vols publicar l'anunci d'una convocatòria, una presentació, una exposició, una trobada, que creus que pot interessar a la comunitat de blocaires, escriu-nos a elcordelbloc@gmail.com i et respondrem immediatament.

EL COR DEL BLOC es guarda l'opció d'assistir als actes i de publicar cròniques dels esdeveniments si creu que la notícia té prou interès per ella mateixa o perquè implica una bona part de la comunitat.

La publicació de notícies no obliga EL COR DEL BLOC a cap contrapartida ni econòmica ni contractual, i s'entén que la sola publicació implica el consentiment dels afectats. Per preservar aquests drets i aquestes obligacions, es guardaran els correus en què s'ha sol·licitat la publicació de la notícia o de l'esdeveniment. Per esborrar qualsevol apunt publicat, només caldrà demanar-ho a l'adreça de correu abans esmentada.

La responsabilitat sobre la veracitat de les notícies aportades pels col·laboradors, així com de les accions que es poguessin produir derivades de falsedats, les lesions morals i de l'honor de les persones o els danys materials en el lloc on es convoquen els actes, escau només als col·laboradors. Aquests bloc, així com els seus redactors, no se'n fan responsables.