dijous, 9 de juny del 2011

L'apunt de la setmana


Els millors apunts de la catosfera arriben a un nombre limitat de lectors i bons articles s'acaben perdent en el pou sense fons de la Xarxa. Els rescatem? Els posem a l'abast de tothom?

EL COR DEL BLOC us proposa triar entre tots L'apunt de la setmana. Feu la vostra tria, fins un màxim de tres, i anoteu-la com a comentari. El més votat serà l'escollit i el publicarem en una secció especial. A final d'any tindrem 52 textos i buscarem la millor opció per editar-los en un llibre.

Aquest Consell Editorial del Cor del Bloc es posarà en marxa el proper dilluns dia 13, i començarem la tria dels millors apunts publicats entre el 6 i el 18 de juny. Com que no podem estar a tot arreu, podem canviar les nostres votacions a mesura que apareguin opcions que us semblin més interessants. Només caldrà que esborreu el vostre comentari (si ja havíeu votat) i que feu un altre comentari amb la nova tria.

Ens posem en marxa?

7 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Hola! és una proposta interessant! t'enllaço ara mateix per no perdrem l'ocasió! tornaré eh? dius que ja podem proposar o comencem dilluns?

Galderich ha dit...

Ep, molt bona idea!

El Cor del Bloc ha dit...

Elfreelang, dilluns 13 publicarem l'apunt específic per votar els millors apunts de la setmana del 6 al 12.

No voteu res encara perquè valen els apunts publicats fins el diumenge 12.

Garbí24 ha dit...

M'agrada la idea......a veure que triem.

Carme J ha dit...

Com i on haurem de votar? jo vull!!!

El Cor del Bloc ha dit...

Carme J, t'hauràs d'esperar a dilluns!

Carme Sala ha dit...

Fet! Preparats, disposats...