dissabte, 23 de juliol del 2011

Cuncurs pels fidels d'"Ullals"



Atenció! Concurs pels "fidels"!

Un post del XeXu m'ha recordat les queixes dels qui em seguiu d'una manera o altra des de fa un cert temps cada cop que organitzo un dels meus concursos. Com que acostumo a regalar llibres als nous seguidors, us quedeu sense oportunitat de participar. Doncs va, avui ho farem diferent.

Als primers que m'enviïn una foto com la que ha fet el XeXu (mireu aquí al costat) que serveixi com a prova que teniu a casa almenys 3 llibres meus, els en regalo un altre. L'única condició és que es noti que no heu anat a la llibreria o biblioteca més propera a fer trampes. Que es noti una mica que són de la vostra col·lecció privada! I si sortiu vosaltres (o alguna part de les vostres persones), encara tindreu més punts.

Gentilesa de les editorials Destino i Columna, podreu triar entre:
- Inmortales y perfectos.
- Las grandes plagas modernas.
- El rei del món.

El concurs queda obert fins que se m'acabin les existències (que no són moltes, així que espavileu). Espero que tots els quatre gats que sou realment lectors "fidels"us podreu emportar premi i parar de lamentar-vos.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Tant de bo en Macip pugui regalar molts llibres. Qui no en té tres de seus a casa seva? Jo sí, i per això ja m'he guanyat el quart! Bufar i fer ampolles.