dimarts, 17 de gener del 2012

25 anys sense Foix



Jesús Tibau ens envia la convocatòria 25 anys sense Foix, que proposa Raons que rimen pel proper 29 de gener de 2012.

Logo de Josep Porcar

“Saber narrar en llenguatge vigorós
deler i desig, i plers, i, sense esforç
rimar bells mots amb el ritme dels cors” 


Això és el que feia J.V. Foix.

 El proper diumenge, 29 de gener, es compleixen 25 anys de la mort del poeta de Sarrià. Però Foix és etern: el dia 29 estem tots convidats a demostrar-ho als nostres blogs i xarxes socials. Us hi apunteu?

Paral·lelament, des de la Fundació J. V. Foix, ens conviden també, el mateix diumenge a un acte que faran en record del poeta al cementiri de Sarrià, a les 12 del migdia, Hi intervindrà Xavier Lloveras, autor del text Mots i maons, del llibre Tombes & lletres i, a continuació, es farà una lectura de poemes per part del públic assistent.  

3 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

En aquest homenatge sí que hi participaré, i amb il·lusió: més que res per cagar-me en el pastisser de Sarrià.

Anònim ha dit...

Que havia d'escriure una breu notícia a comprar a les gràcies per tots els suggeriments fantàstiques que està posant en aquest lloc web. La meva recerca d'Internet ha prolongat en el final del dia es reconeix amb detalls fiables i tècniques per al comerç amb els meus companys de treball. M'agradaria afirmar que diversos de nosaltres els lectors són realment seriosament la sort de viure en un lloc important en les persones molt diverses, amb excel · lents indicadors perspicaç.

Anònim ha dit...

Hola nou a aquesta pàgina web Im i jo volia dir hola. Això pot ser un gran lloc web i me n'alegro im em vaig unir. Nou en aquest bloc, gràcies per la benvinguda. Acabo d'arribar a aquest meravellós bloc i volia presentar-me a tot el món. Això realment és com un lloc d'internet excel · lent.